Not so UGG-ly!

Hadewijch
0 reactie(s)

Als er twee onderschatte merken zijn, dan zijn dat misschien wel Kipling en UGG.

Kipling associëren we met de lagere school en de aapjes. Ook ik had een Kipling-boekentas. Een zeer degelijk merk, daar is geen discussie over, maar eens de twaalf gepasseerd, vliegt die degelijke Kipling al gauw de zolder op. En de aapjes? Ik was vooral geïnteresseerd in de namen. Die zijn trouwens gebaseerd op de werknemers van Kipling.

Hetzelfde geldt voor UGG. 'UGGs? Die lelijke lompe schoenen!' Je bent een fan of je bent het niet, maar de UGG-boots met de warme wol binnenin, doen het al jaren zeer goed. Koop echter wel, voor je eigen bestwil, echte UGGS. Of die van Bearpaw. Maar koop je je paar in bijvoorbeeld Kruidvat, dan loop je al snel naast je schoenen, letterlijk dan. Niks erger dan van die afgetrapte fake-exemplaren waarbij mensen naast de zool lopen. Brr!

Hoog tijd om Kipling en UGG ruimer te bekijken. Beide merken verdienen dit ook want ze zijn veel meer dan de boekentassen en de 'hate-me-or-love-me-boots'.

Kipling brengt op 1 juni 2014 een kleurrijke en trendy reiscollectie uit. Natalie Joos was ontwerpster van dienst. Zij is casting agent en fervent modeblogster. De collectie wordt getypeerd door valiezen en reistassen in vrolijke kleuren, inclusief aapje! Het aapje heet - hoe kan het ook anders - Natalie en heeft felrode lippen.

En dan even naar UGG. Het zomert dus die UGG-boots kunnen de kast in. Het Australische merk verrast deze zomer met stijlvolle sandalen. Kwaliteit betaal je natuurlijk. Het is al snel 140 euro voor een paar sandalen.