Retro-hip door Lochristi fietsen

De actie, ‘Met belgerinkel naar de winkel', had dit jaar een uitzonderlijk mooie prijs voor de winnaar voorzien. Een prachtige retro-fiets van het Belgische merk Achielle, bekend van hier tot in de verre VS.

Je zou verdorie met veel plezier je fiets uithalen en er je dagelijkse boodschappen mee doen. Dit jaar hing er namelijk een erg knappe beloning aan vast. Een fiets van Achielle. De fietsen zijn ontworpen door de West-Vlaming Peter Oosterlink, z’n broer en vader. Het merk zelf werd vernoemd naar Peters grootvader.

De fietsen zitten op technisch vlak zeer goed in elkaar, zijn hier en daar afgewerkt met leer en ze rijden naar verluidt ook nog eens als een goed geoliede machine. Bovendien kregen ze mooie namen mee, zoals de Jules en Julie of Miel en Marie.

Sarah Jessica Parker en haar man, Matthew Broderick, rijden met een Achielle door de straten in New York. Als dit koppel met je fiets rijdt, dan stijg je wel enkele graden op de hipheidsmeter.

Knap gedaan van Peter en z’n familie, Achielle is een waar fashion item geworden én je bent ook nog eens  duurzaam bezig! Ecologisch én hip, een combinatie zoals het hoort 😉

Foto's: © Achielle.com

Scroll naar boven