De 20ste editie van de 4 Uren Run&Bike in beeld

Met de 20ste editie van de 4Uren Run&Bike, afgelopen zaterdag, viel het doek voor dit sportieve evenement (toch in zijn huidige vorm). Stoppen op een hoogtepunt heet dat.

Nog voor het startschot gegeven werd, zat de sfeer er al goed in en zo zou het de hele namiddag blijven. Niets dan lachende gezichten, al liepen die na een tijdje soms rood aan. Maar ook bij deze 20ste editie gold de Olympische gedachte: “deelnemen is belangrijker dan winnen”.
U kreeg eerder van ons al een uitgebreid relaas van het evenement, samen met de volledige uitslag. Gisteren plaatsen we de ploegfoto’s. En vandaag, als afsluiter, de foto’s die we namen tijdens het evenement. Bijna 280 foto’s van de opwarming, het startschot, de lopers, de fietsers, de optredens, de ereronde en de prijsuitreiking. We verdeelden die foto’s om praktische redenen in 2 fotoreeksen. De foto's van  de ereronde en de prijsuitreiking vindt u dus achteraan in deel 2. De beelden van de opwarming en de start openen dan weer deel 1. Veel kijkplezier!

Fotoreeks – Deel 1
(Klikken op het Facebook logo om de reeks te openen)

 

Fotoreeks – Deel 2
(Klikken op het Facebook logo om de reeks te openen)

 

 

Scroll naar boven