De Chroniqueur: de terugblik van Evarist Ganzelever op oktober ‘22

Evarist Ganzelever verklankt op zijn onnavolgbare, maar maatschappijkritisch verantwoorde manier, enig kerktorennieuws en wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

Radio VROB gaat deze maand niet op antenne. Zij zijn volop bezig met de voorbereiding van hun VROB Large met – in de eindejaarsperiode – tal van optredens in de Speurdonkhoeve. Maar dat belet Evarist Ganzelever niet om ook het lokale nieuws van de voorbije maand te fileren. Deze keer heeft hij het over de nieuwe “10.000-stappenroutes”, het kartel “Samen Anders” dat boven de doopvont gehouden werd, het overlijden van oud-burgemeester (en monument) Hilaire Schoonjans en de bibliotheek van Lochristi, die 25 jaar bestaat. Als de “reporter ter plaatse” brengt hij live verslag uit vanuit Dorp-Oost waar sinds kort de 4 geldautomaten van CASH te vinden zijn.

“De Chroniqueur” van oktober 2022 kan u exclusief beluisteren door op het pijltje te klikken van het geluidsfragment onder dit artikel. En voor wie het allemaal nog eens wil herbeleven, is er eind 2022 op VROB een jaaroverzicht met opnieuw alle afleveringen van “De Chroniqueur”. 
 

 

Scroll naar boven