De Gunst van schrijversduo Nicci Gerrard en Sean French

Hoe lang blijft een gunst geldig om akkoord te gaan met een wedergunst? En telt dat ook als je je leven niet meer zeker bent?

Jude staat op trouwen met Nat. Ze is druk bezig met de voorbereiding van hun huwelijksfeest. Dan komt er een geest opduiken uit het verleden. Liam, haar jeugdliefje, vraagt haar een gunst. Wil ze met zijn auto alvast naar een vakantiehuisje gaan? Later op de dag zou Liam dan nakomen met de trein. Impulsief gaat Jude op deze afspraak in. Haar verloofde maakt ze wijs dat ze naar haar zieke oma gaat.

Deze spannende thriller is een lang uitgesponnen verhaal dat je stap voor stap meeneemt in het leven van het hoofdpersonage. Een jonge arts, plichtsbewust en standvastig, wordt een leugenachtig persoon. Als er genoeg druk ontstaat, is de dunne lijn tussen leugen en waarheid al vlug overschreden. Zo raakt Jude vast in haar eigen leugens. En dan is er maar één zekerheid: het wordt nooit meer als vroeger. Ze wordt de wereld van Liam ingezogen. Al zijn vrienden lijken iets te verzwijgen voor haar. En dan beseft ze dat ze maar beter op zoek kan gaan naar de waarheid, als ze wil overleven. Het is niet evident om de spanning er tot het einde toe in te houden.

Als je het juiste antwoord op de wedstrijdvraag weet, maak je kans op een exemplaar van dit boek.

schrijversduo Nicci French

Wedstrijdvraag: Hoe heet het duo Nicci French voluit? Stuur uw antwoord uiterlijk op 8 november 2022 naar info@lochristinaar en misschien wordt het boek je thuisbezorgd. Vergeet daarom ook niet je adres te vermelden.

French Nicci 2022 – De Gunst. Amsterdam, Nederlandse vertaling Ambo/Anthos uitgevers en Iris Bol, Eefje Bosch en Marcel Rouwé 414 blz. ISBN 978 90 263 5768 8.

Nicci French De Gunst

Scroll naar boven