Eco Expo

Op 30 november en 1 december 2013 gaat de derde Eco Expo door in Uyttenhove. Op zaterdag kun je er terecht van 13 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 17.

Het is ondertussen al anderhalf jaar geleden dat de vorige editie doorgang vond op de parking in de Kon. Boudewijnlaan en op de terreinen van Orphanimo. Toen was het nog één dag. De Ronde van Vlaanderen werd gereden. De belangstelling was goed bij fris en droog weer.

Nu koos men voor overdekt en warm in Uyttenhove. Het is bijna eindejaar en dat betekent feest. De slagzin ‘ Gezellig shoppen voor het eindejaar’ moet veel volk richting Zavel lokken. De standhouders hebben zich hier duurzaam op voorbereid. Het is nu meer verkoopbeurs dan informatiebeurs.

Veel handelaars en bedrijven nemen deel net als verenigingen – vzw’s en de non-profitsector. Zo’n 60 standhouders heten Lochristi en omstreken welkom op deze derde editie.

In de marge van de Expo worden op zondag ook de nieuwe inwoners verwelkomd en is er een Repair Café. Je kunt er ook je fiets laten registreren.

Op zaterdag zijn de kinderen gast op het Sinterklaastheater en wordt de dag afgesloten met een moment voor de standhouders.

Meer informatie: www.lochristi.be/Index.aspx?SGREF=20673

Scroll naar boven