Fietszoektocht NP Moervaart-Zuidlede – De zevenkerkentocht.

Naar jaarlijkse gewoonte en dit voor de zestiende maal, richt Natuurpunt Moervaart–Zuidlede een gezellige fietszoektocht in die individueel en op eigen ritme kan gereden worden.

Je kiest wanneer dit het best past. De tocht is voor jong en minder jong, met familie of vrienden. Er zijn ook mooie prijzen te winnen.

Je kunt op een plezante manier met het hele gezin op zoek gaan naar 20 antwoorden en 10 foto’s. De leuze is: “Combineer zelf de factoren vrije tijd, mooi weer, zin om te fietsen, ontdekken van onbekende fietspaden, antwoorden zoeken….”

Het parcours is 34,8 km lang en je rijdt langs landelijke wegen en vergeten kerkwegels van de ene kerk naar de andere in eigen streek. De zeven instapplaatsen in de fietslus zijn de kerken van Zaffelare, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Wachtebeke, Moerbeke-Waas, Doorslaarsdorp en Zeveneken.

De formulieren (in dossiervorm) zijn op een 20 tal verkooppunten in de gemeenten Wachtebeke, Moerbeke-Waas, Lochristi, Eksaarde, Lokeren en Berlare te verkrijgen en kosten 5 euro het stuk. Op het ongeveer zes bladzijden dikke formulier vindt men alle gegevens over de tocht en de prijsuitreiking. Deze fietszoektocht loopt in de maanden juli, augustus en september.

De prijsuitreiking zal doorgaan op vrijdag 23 oktober 2015 in het WZC Sint-Vincentius te Zaffelare. Wie lid is van NatuurPunt dan 1 euro terug.

Meer informatie: vanackernorbert@gmail.com of kijk op de website www.heidebos.be waar je al de verkoopadressen vindt.

Scroll naar boven