Hangt er romantiek in de lucht?

Als het dorpje Heartcross heet, en de straat Love Heart Lane, kan je niet anders dan een romantisch verhaal verwachten, toch?

Felicity keert van haar werkplek in Londen terug naar haar heimat in de Schotse Highlands. Het is haar bedoeling om slechts twee weken te blijven. En ze wil ook Ferguson, haar jeugdliefde, ontlopen. Dan stort door een sneeuwstorm de toegangsbrug in. Het dorp is afgesloten van de buitenwereld. Ook Felicity zit er vast. Benieuwd of de liefde van weleer terug open bloeit en ook heftige stormen doorstaat?
Maak kennis met het eerste deel van de feelgood serie over de inwoners van Heartcross van de hand van Christie Barlow.

Na ‘Geheimen op Foxglove Farm’ verschijnt in maart het derde deel ‘Gelukkig in Clover Cottage’. Christie Barlow zet de karakters nauwgezet en gevoelig neer. Ze geeft ons een inkijk in hun innerlijk leven.
De cover is aantrekkelijk versierd met een bloemetjesrand. De scherpe kantjes zijn er zeker af met de letterlijk afgeronde hoeken. Romantiek, drama, vriendschap verzekerd! Al mag het natuurlijk niet tè melig worden.

Wedstrijdvraag

Wil je je eigen exemplaar? Stuur dan een mailtje voor 22 februari 2022 naar info@lochristinaar.com met het antwoord op de vraag: “Hoe heet het dorpje waarin de verhalen zich afspelen?”  Uit de juiste antwoorden wordt één winnaar geloot.

Barlow, Christie. 2022. Welkom thuis in Heartlove Lane. Nederlandse Vertaling Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv. Amsterdam. 336 blz. ISBN 978 90 245 9946 2

Update 26/02/2023: Vivian VM uit Beervelde mocht het boek ontvangen. 

Scroll naar boven