Het is eens iets anders dan een pannenkoekenmix!

 

Issy is van kleins af gefascineerd door het bakken van taarten en cakejes. Ze is onlangs gestart met haar Cupcake Café in Londen. Ze runt het samen met haar vriendinnen. 

Het is bijna kerstdag als haar vriend voor zijn werk naar New York moet. Dan blijken zijn bazen andere plannen te hebben dan hij dacht. Hij krijgt een baan aangeboden. Gaat hij erop in? Wat vindt Issy van dit alles?

Jenny Colgan, de alom gekende Feel Good schrijfster woont in Schotland. Ze is ook de auteur van Café Zon en Zee en nog talloze andere Feel Good romans.

Colgan Kerst in het Cupcake café

Haar boek is een mix van verhalen over vriendschap, liefde en … recepten om cake of taart te bakken. En het zijn niet alleen de recepten die je de vingers doen aflikken!

Het is heel sfeervol gebracht met warme personages. Het leest vlot en brengt instant Feel Good vibes.

Om één van jullie in de juiste sfeer te brengen voor Kerstdag, verloten we alvast één exemplaar van het boek.

Wedstrijdvraag: waar woont de schrijfster Jenny Colgan? Stuur jullie juiste antwoord uiterlijk op 25 december 2023 naar info@lochristinaar.com en vergeet je adres niet, zodat we het je kunnen bezorgen.

Colgan. Jenny. 2022. Kerstmis in het Cupcake Café. Amsterdam. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff. ISBN 978 90 245 9186 2. Aantal pagina’s: 320.

Colgan schreef ook dit jaar een kerstboek: ‘De kerstboekwinkel’. En zo blijf je helemaal in de sfeer.

Update 30/12: het boek gaat naar Geneviève S. uit Lochristi.

Colgan de kerstboekwinkel

Scroll naar boven