Joepla!

Zes zotte speelpleinweken zijn voorbij gevlogen! De kinderen en de animatoren beleven op speelplein Joepla de zomer van hun leven. Dat is overduidelijk.

Zomerkampen, spelletjes, zon, verfrissing, vrienden, … Je kunt het allemaal terugvinden op Joepla.

De voorbije twee weken namen 150 kinderen deel aan allerlei kampen: Joepla’s pony/paardenkamp 2, Joepla’s showbizzkamp, Joepla’s ski/snowboardkamp 2 en Joepla’s circuskamp. Het is fantastisch om ze na een week met een brede glimlach te horen vertellen over hun dolle fratsen.

Voor hen is de zomer één groot avontuur, met veel nieuwe ervaringen. We zijn blij dat wij hen die kunnen bieden en dat ze ferm gesmaakt worden. Joepie, Joepla!

Kinderboerderij

Joepla naar kinderboerderij

Donderdag gingen 40 kleuters richting kinderboerderij. Ze konden er koeien en geiten melken en knuffelden met konijnen en cavia’s. Wie zegt daar nu neen tegen?

Gravensteen

Joepla naar Gravensteen

Diezelfde dag gingen 40 kinderen richting het Gravensteen. Ze vonden er geen goud, maar werden wel allemaal tot ridder geslagen, met zwaard. Het is zalig om te zien op foto’s hoe ze opgaan in de magie van zo’n uitstap.

Zee

Joepla naar zee

De tieners gingen donderdag naar zee. Ze genoten er van zon, zee en strand en kwamen met een ‘schoon kleurke’ terug naar huis.

Naast de uitstappen op donderdag, proberen we telkens op dinsdag ‘extraatjes’ te voorzien. Zo kwamen de voorbije weken ballonplooiers, Pierke Pierlala, dansleerkrachten, meesters in self defence, … langs. We zien hier soms rare snuiters, maar dat zijn we eigenlijk wel gewoon.Normaal is voor ons eerder abnormaal. Zowel kleuters als middengroep gingen ook eens op bezoek in de bib. De eerste groep kreeg een verhaaltje voorgeschoteld, de tweede groep kon er racen met verschillende soorten fruit. Gek, gekker, gekst!

Donderdag 13 augustus trekken we er opnieuw op uit. De verschillende uitstappen kan je nalezen op www.speelpleinjoepla.be/uitstappen.

Kinderen die op donderdag liever niet meegaan op uitstap, kunnen kiezen voor ‘klein plein’, speelplein met iets minder animatoren en daardoor iets minder activiteiten. Voor elk wat wils, hier op het speelplein.

Wil je ook eens een kijkje komen nemen? Alle kinderen zijn hier welkom! Vergeet niet op voorhand een login aan te maken voor je kind(eren), via www.lochristi.be/activiteiten.

Meer informatie? www.speelpleinjoepla.be

Scroll naar boven