Kent u Eefje Depoortere nog?

Eefje Depoortere kreeg in Beervelde in 2009 het kroontje van Aardbeienprinses. Ze studeerde toen Journalistiek in Gent en is afkomstig van Brugge. Ze mocht destijds ook de eerste lading aardbeien aan Koning Albert II afleveren. Nu, vijf jaar later, gooit Eefje het over een totaal andere boeg. Ze is beter bekend als 'Sjokz', haar gamealias en ze is internationaal bekend in het wereldje van de gamers.

Vooral 'League of Legends'-fans zullen haar kennen. Ze presenteert de finales van deze game live in het Staples Centre in Los Angeles. Hier staat het gamen nog niet zo ver, dat finales live worden uitgezonden op televisie. In de VS zijn ze wel al zo ver, vergelijk het gerust met de MTV-awards of de Super Bowl.

Miljoenen kijkers gegarandeerd!

Eefje gamet zelf natuurlijk ook. Het vooroordeel dat de gamewereld een mannenwereld is, is bij deze toch deels ontkracht.

Eefje in 'Hotel M'

Ze mocht over haar televisie-optreden in Los Angeles komen vertellen in 'Hotel M'. Wil je haar aan het werk zien op de Amerikaanse televisie, bekijk dan zeker de link!

Eefje op facebook

 

Scroll naar boven