Kerst- en Nieuw met Take Away De Lozen Boer

Ook dit jaar kunt u bij De Lozen Boer gerechtjes en een menu bestellen voor de kortste dagen van het jaar en om 2023 in gaan. Bij de 2 menu’s worden ook passende wijnen voorgesteld, zodat u op die manier ook vineus kunt genieten.

Kerst(avond)

Met Kerst wordt een vijfgangenmenu voorgesteld voor 75 euro. Wat dacht u van een gemarineerde Sint-Jacobsvrucht op paddock Wood, gerookte zalm, paling uit het IJsselmeer, Arenkha kaviaar en frisse toetsen als voorgerecht? Ze besluiten met een ijs Buche.

Er zijn ook koude en warme hapjes, amuses, tussen- en hoofdgerechten. Ook een zeevruchtenschotel (65 euro) met ½ kreeft staat op de lijst.

Afhaal op 24 december tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen kan tot 22 december 22 uur. Alle gerechten zijn voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Graag elektronisch afrekenen. Er wordt een borg van 40 euro aangerekend voor de bordjes, … en op 29 december kun je die terugbrengen tussen 9 en 18 uur.

Wijnen en champagne variëren tussen 15 en 35 euro.

Oud en Nieuw

Dan kost het vijfgangen menu all-in 90 euro. Het start met een Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met gemarineerde mosseltjes en krab. Besluiten doe je met ijsnougatine met een coulis van framboos, crumble en verse framboosjes.

Hapjes en zo veel meer worden ook bereid. Zo is er keuze in warme tussen een schelpje gevuld mee zeevruchten en vis om te gratineren voor 23 euro. Of wat dacht je van een ½ kreeft (350-400 gram) voor 36 euro?

Afhaal op 31 december tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen kan tot 26 december 22 uur. Ook dan een borg van 40 euro die je terugkrijgt als je alles binnenbrengt op vrijdag 6 januari tussen 9 en 18 uur.

Wijnen en champagne variëren tussen 17.50 en 30 euro.

Alle bestellingen via http://www.delozenboer.be/take-away/ – het is een eenvoudige invuloefening met enkele klikjes tussendoor. Geniet ervan!

Scroll naar boven