Kunstatelier Fazantenhof

“Het atelier is er voor iedereen die zich wenst uit te leven met verf, potloden, krijt en andere materialen” lezen we in de programmabrochure van het lokaal dienstencentrum ‘t Fazantenhof.

Vorige dinsdag trokken ze er met 15 op uit richting Park van Beervelde en kozen hun plekje om aan de slag te gaan met potlood en papier. De ruwe schets werd in de namiddag dan verder ingevuld en afgewerkt. Jolige en uitbundige bende dames maar ook heren waarvan velen ook actief zijn in de vele vrijetijdsverenigingen die we hier rijk zijn.

“Kan je tekenen en/of schilderen of heb je al les gevolgd? Dan verwelkomt vrijwilligster Marie-Paule je graag in haar atelier om te komen schilderen of tekenen. Er is geen individuele begeleiding voorzien en je brengt je eigen materialen mee.”

Vanaf 2 augustus starten ze weer voor 2 maanden op dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur. Het kost je 10 euro. Er worden 16 deelnemers toegelaten.

Kunst, hobby of ambacht?

“Kunst is een creatieve verdienste die van binnenuit komt. Ambacht is bekwaam werk, waarbij er een techniek wordt toegepast, die mensen door veel oefenen leren.”

Of misschien vullen sommigen dat met een andere kijk in? Ze zijn alleszins gedreven om moois te scheppen.

Scroll naar boven