Kunstateliers in ’t Fazantenhof

Het lokaal dienstencentrum (LDC) opende de deuren in oktober 2017. Het draait super dankzij de vaste medewerkers en de vele vrijwilligers. Van dag 1 is Marie-Paule Mullie actief als vrijwilliger om er groepjes te begeleiden, die hun creativiteit in het KunstAteljee willen bijwerken met allerhande technieken.

Een magnolia in inkt of fineliners, urban schetsen afgewerkt met aquarel of gewoon aquarel, Afrikaanse Kunst met Conté à Paris, Manga inkleuren, polychromos of aquarel, encaustiek schilderen, een landschap in houtskool of een hondje in omgekeerde techniek, Bloemen met modeleerpasta en acryl, grafiettekening met licht en schaduw of ecolinetechnieken met inkt en fineliner. Het is een palet aan mogelijkheden die Marie-Paule bijna elke dag uit de kunstdoos brengt. Het is zeker niet duur met prijzen vanaf 3 euro.

De groep trok al enkele keren naar het Park van Beervelde om deel te nemen aan de Tuindagen en in principe zal dit ook in mei zo zijn.

Er loopt nu ook een permanente tentoonstelling op de bovenverdieping, die telkens vernieuwd wordt met werken van de deelnemers.

Veel vrijwilligers zijn er actief achter de bar of aan het onthaal en er gaan heel veel activiteiten door. Elk trimester is er een nieuwe programmabrochure en je kan je ook inschrijven op de digitale nieuwsbrief. Je kan het ook via FB volgen https://www.facebook.com/dienstencentrumFazantenhof of via https://www.lochristi.be/thema/2508/ldc-t-fazantenhof

Scroll naar boven