Lekdetect en haar cadeaubon

We hebben ze wel eens aan de deur gehad en hopelijk ging je er niet op in. De Franssprekende dakontmossers of de Engelstalige asfaltgieters of nog andere cowboys. Misschien nog varianten? Frank Van Wesemael – zaakvoerder van Lekdetect – ergert er zich aan omdat zij wel correct werken en nu ook nog een cadeaubon wegschenken.

Lekdetect – www.lekdetect.be – is gespecialiseerd in het opsporen van lekken, ontstoppen van afvoeren en onderhouden van leidingen en is kind aan huis bij horecaklanten. Nu alles nog gesloten is, lopen de opdrachten voor het reinigen van leidingen in cafés, feestzalen en restaurants vlot binnen. Om zijn cliënteel te steunen in deze donkere periode besloot zaakvoerder Frank van Wesemael bij elk volgend bezoek aan een horecaklant een cadeaubon ter waarde van 50 euro te kopen en deze weg te schenken aan lokale helden.

“Vele horecaklanten hebben nu de tijd gekregen om een grondig onderhoud te laten uitvoeren zonder veel hinder voor hun dagdagelijkse werking. Zo voorkomen ze miserie eens ze weer aan de slag gaan. Als ondernemer besef ik goed genoeg wat de impact is van de maatregelen op mijn klanten en bij iedere horecaklant, waar ik nu kom koop ik een cadeaubon van 50 euro. Die geef ik dan weg aan een lokale held. Niet alleen zorgverstrekkers maken kans op één van de cadeaubonnen. Ook andere lokale helden van vandaag zoals chauffeurs, vuilnisophalers, beenhouwers, … komen in aanmerking om er ééntje te ontvangen.

Lekdetect

Duistere figuren hebben geen scrupules en hun prijzen zijn ongeloofwaardig, als ze al langskomen. De firma Lekdetect werkt in vertrouwen, geeft een snelle service, eerlijk en transparant en met een correcte prijs. Bovendien komen ze binnen de 24 uur langs en dat kunnen er maar weinigen zeggen.

Meer informatie? https://www.lekdetect.be/persbericht-lokale-helden/

Scroll naar boven