Lo TRAIL: Inschrijven kan vanaf nu!

Vorige week kon u hier al heel wat nieuws lezen i.vm. de tweede editie van de Lo TRAIL. Vanaf vandaag – net 2 maanden voor het event – kan men inschrijven om deel te nemen.

Sinds deze morgen is de inschrijvingsmodule voor de Lo TRAIL actief.
Op de – overigens zeer mooie – website van de Lo TRAIL  (www.Lotrail.be) vind je alle informatie over de tweede editie van de recreatieve urban trail doorheen Lochristi.

Op de website vind je ook twee roze buttons die rechtstreeks naar de inschrijvingsmodule van de gemeente leiden. Wie eerder al online tickets bestelde voor een (gemeentelijk) evenement en een account heeft, kan inloggen. Maar dit is geen noodzaak, je kan ook als “gast” inschrijven. Deelnemen kost 10 euro per persoon voor volwassenen en jongeren (geboortejaar 2009 of ouder). Kinderen (geboortejaren 2010 t/m 2018) betalen slechts 6 euro. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.
Lopers kunnen starten om 09.30 uur of 09.45 uur. Wandelaars kunnen (onafhankelijk van de wave waarvoor ze inschrijven) starten tussen 10 uur en 10.30 uur. De organisatie rekent deze keer op meer dan 600 deelnemers. Snel zijn is dus de boodschap!

Meer info en inschrijven?
Zie website www.Lotrail.be of https://webshoplochristi.recreatex.be/Tickets/Overview
Volgen?
Zie IG-account (hier klikken), de FB-pagina (hier klikken) of het event (hier klikken) dat aangemaakt werd van de Lo TRAIL.
Vragen?
Mail naar info@lotrail.be

Scroll naar boven