Lo TRAIL, nog 3 weken tot 2de editie!

Nog 23 dagen tot de 2de editie van de Lo TRAIL. Er worden terug meer dan 500 deelnemers verwacht een ontdekkingstocht voor wandelaars en loper met heel wat animatie.

Je kan er moeilijk naast kijken in het straatbeeld van Lochristi: op 23 juni is er opnieuw de Lo TRAIL!  Na de succesvolle eerste editie in 2023 proberen de organisatoren om het succes van vorig jaar nog te overtreffen. Toen waren er maar liefst 520 deelnemers. Op dit moment zijn er al 250 inschrijvingen en dat zijn er al heel een pak meer dan vorig jaar op hetzelfde moment.

De start en aankomst zijn dit jaar in GBS Lochristi. Deelnemers kunnen lopen of wandelen en kunnen kiezen uit een korte (7km) of lange lus (11km). Lopers starten in 2 waves: om 09.30 uur en 09.45 uur. Wandelaars schrijven in voor een van de wandelwaves. Maar zij kunnen, naar eigen goeddunken, starten tussen 10 uur en 10.30 uur.

Na de start, met daarbij een passage door een aantal  gebouwen in het centrum, gaat het richting Hijfte. Op meer dan 30 locaties is er animatie of verzorging. Daar krijgen deelnemers een gratis verfrissing of versnapering aangeboden.

Aan de aankomst is er dan mogelijkheid om gezellig te keuvelen en na te praten bij een drankje of een glaasje champagne van de champagnebar van Rotary Laarne-Lochristi. Wie na de inspanning een hongertje heeft kan genieten van een broodje kaas en/of ham, een versnaperingsbordje of een ijsje. Ondertussen zorgt “Coup de Frein” met mooie luistermuziek voor de muzikale omkadering.

De volledige opbrengst van het evenement – iedereen werkt gratis mee – wordt dit jaar verdeeld onder 11-11-11 en 2 lokale goede doelen: Voedselbank Lochristi en het Surplusfonds. Deelnemers zullen mee kunnen bepalen hoeveel elk lokaal goed doel ontvangt.

Meer info en inschrijven?
Zie website www.Lotrail.be of https://webshoplochristi.recreatex.be/Tickets/Overview

Volgen?
Zie IG-account (hier klikken), de FB-pagina (hier klikken) of het event (hier klikken) dat aangemaakt werd van de Lo TRAIL.

Vragen?
Mail naar info@lotrail.be

Aftermovie Lo TRAIL 2023

Foto’s © Bennie Vanderpiete en Sofie De Coninck

Scroll naar boven