Lodejofeesten 44

Met jeugdhuis Lodejo organiseren ze in het weekend van 1 mei voor de 44ste keer de Lodejofeesten! Er staan tal van activiteiten op het programma van donderdag 30 april tot zaterdag 2 mei 2015.

Lodejo Quiz – donderdag 30 april

Een heuse algemene kennis quiz wordt dit jaar georganiseerd door het team. Geen paniek de rondes zijn ludiek en toegankelijk maar daarom niet gemakkelijk! Ondertussen krijgt iedereen de kans om een streekbier en aangepaste hapjes te degusteren. Achteraf leggen enkele oud-leden enkele klassiekers op om in de sfeer te blijven. Buiten eeuwige roem vallen er op deze quiz natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Meer informatie of inschrijven via info@lodejo.be

Antz – Trax – vrijdag 1 mei

Voor ANTZ – TRAX hebben ze het kruim van de plaatselijke D’s kunnen strikken. Het zal dus dansen geblazen zijn op 1 mei! De winnaar van onze dj-contest (21 maart) mag de fuif in gang blazen. Daarna volgend Edem, brains off (Culture Club, Vooruit, FihP, De Viking Gent), maddis (Offical Red Bull Deejay, Snowbreak, Viking Gent, Club Ace), Di Tommassi ft. DJerom en als hekkensluiter X_load & Dow-p. Kaarten verkrijgbaar bij leden lodejo

Comedey Night – zaterdag 2 mei

Na het succes vorig jaar, konden ze het niet maken om niet opnieuw een comedy night te organiseren! Ook dit jaar weer enkele grote namen uit de comedywereld met Steven Goegebeur. Steven begint te stralen telkens hij op een podium stapt. Het is namelijk zijn natuurlijke habitat. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een “homo analyticus”, die kort op de actualiteit inspeelt en daardoor zichzelf steeds vernieuwt. Zelfs het publiek is niet veilig voor zijn spervuur van grappen. Interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend.

“Steven Goegebeur is de Wayne Rooney van de comedy. Net als de spits van Manchester United is hij een publiekspeler, speelt hij kort op de bal, gaat hij recht op doel af en wil hij scoren!” (Raf Coppens)

En als tweede hebben we Steven Gabriels. Gabriels groeide op in het laatste huis van een doodlopende straat in de buurt van Antwerpen. In zo’n geval kan je twee dingen doen. Je dagen doorbrengen met intens uit het raam staren in de hoop af en toe iemand te zien die zich van straat vergist heeft. Of je kunt beslissen de deur uit te gaan, een podium te zoeken en de mensen te vertellen van wat je allemaal gezien en bedacht hebt, daar bij dat raam. Het is het tweede geworden. Steven Gabriels begon zijn comedycarrière in december 2005. In 2009 was hij finalist van de Comedy Casino Cup op Canvas.

Scroll naar boven