Maak kennis met Ben Koenig

Hij is de nieuwste actieheld van M.W. Craven, auteur van Britse origine. Het is een verrijking voor zijn boeken dat hij in vele werelden thuis is. Hij werd geboren in Cumbria en reisde als militair de wereld rond. Vooraleer hij fulltime schrijver werd werkte hij als reclasseringsambtenaar.

Het boek ‘De Botanist’ van 2023 speelt zich af in Cumbria. Het maakt deel uit van een detective reeks met Washington Poe, detective en Tilly Bradshaw, computerdeskundige. Met logisch denken slagen ze erin om de dader te vinden.

Met de nieuwste publicatie, ‘Jachtseizoen’ slaat auteur M.W. Craven een compleet andere weg in. Het is een stevige actiethriller met als nieuw en speciaal hoofdpersonage Ben Koenig, een voormalig U.S. Marshall, die werd neergeschoten. Tijdens zijn revalidatie trainde hij bij de Navy Seals, de Britse SAS en de Mossad.

Hij groeit uit tot een supergetrainde actieheld die over een verfijnd vernuft en een heel wapenarsenaal beschikt. Wat hem helemaal speciaal maakt, is dat hij door zijn verwonding geen angst meer voelt. Waar andere mensen verstijven of bevriezen door angst blijft hij steeds kalm en kan zo tot het uiterste gaan.

Ideaal om te verfilmen! Een nieuwe tv-serie is al in de maak. Uitkijken dus, ook naar de volgende boeken in deze reeks. Het is een superspannende actiethriller geworden die je in één ruk wil uitlezen. 

Wedstrijdvraag

Om het jullie helemaal gemakkelijk te maken, verloten we beide boeken. Stuur het juiste antwoord op de vraag: “Waar liggen de roots van M.W. Craven?”

Stuur je antwoord uiterlijk op 24 april 2024 naar info@lochristinaar.com en, geef ook je adres door zodat we je jouw exemplaar kunnen bezorgen.

Craven. M.W. 2023. 2023 Nederlandse Vertaling. De Botanist. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam. 475 blz. ISBN 978 90 210 4020 2.

Craven. M.W. 2024 Nederlandse Vertaling. Jachtseizoen. Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam. 397 blz. ISBN 978 90 210 4452 1.

Update 24/4: De winnaars zijn bekend. De boeken gaan naar Viviane VM uit Beervelde en Franky VH uit Lochristi.

Scroll naar boven