Mag het iets meer zijn: de maxi-jurk

Alles komt terug en zo is dat ook met mode. Tegenwoordig wordt er veel inspiratie gehaald uit de jaren zeventig: broeken met wijde pijpen, maar ook lange jurken in allerlei prints. Lekker lang is de boodschap!

Ik ben een grote fan van 'makkelijke' kledingstukken: kledij in één stuk zoals salopetten, jumpsuits en nu ook maxi-jurken. Je hoeft maar één iets te kiezen, eventueel nog combineren met een leuk vestje en je bent helemaal gekleed.

Deze zomer zijn maxi-jurken helemaal in. Strak naar beneden of lekker frivool, marinestijl of bohemische prints, stretchstof of zijde? Keuze genoeg!

Dat ze zo lekker lang zijn, heeft trouwens heel wat voordelen: je hoeft niet in te zitten met je witte benen want niemand die het ziet of is het iets frisser dan ben je nog mooi bedekt en is het warm dan doe je die jurk gewoon een beetje omhoog als je ergens zit!

Heerlijk om dragen in combinatie met teenslippers, sneakers, sandalen of gewoon blote voeten! Ik heb er alvast drie in de kast hangen: eentje van Esprit, Adidas en Pimkie.

Laat die zon maar komen; ik ben er klaar voor!

 

Scroll naar boven