Met dank aan de partners

Lochristinaar is aan bijdrage 1.000 toe en dat verwezenlijkten we de afgelopen 3 jaar.

Sinds augustus vorig jaar werken we samen met Belisol, De Lozen Boer, Euronics Van Schoote, Imalink en Vindemia – onze 5 partners die we van harte bedanken voor de steun aan ons forum.

Lochristinaar is engagement van 4 gepassioneerde locals die af en toe ook het gezelschap krijgen van gastschrijvers en fotografen.

De zomer wenkt en misschien denkt u aan een investering in uw huis. Isolatie, zonnepanelen, duurzame energie, deuren, ramen en zo veel meer en natuurlijk de wielerploeg Lotto-Belisol. www.belisol.be hield afgelopen jaar opmerkelijke acties zoals glas voor 1 euro.

Wilfried Van Schoote en Euronics vind je langs de Antwerpsesteenweg en vanaf 1 juli zijn er natuurlijk solden maar soms ook speciale acties. U vindt er alles over op www.electrocomputer.be

Imalink uit Beervelde is altijd op zoek naar IT-talent en misschien is het nu aan afgestudeerden om er een vliegende start te nemen? Alle informatie – jobaanbiedingen inclusief vind je op www.imalink.be de rechtstreekse link naar jobtevredenheid.

Voor gastronomie en wijn kon je al heel veel lezen op Lochristinaar maar natuurlijk ook bij onze partners. Wat dacht je van een lekkere rosé voor bij de barbecue of een mooie Chablis bij een lekker visgerechtje of een Fruits de Mer met …. Kijk eens op www.vindemia.be en u vindt er zeker vineuse lekkernijen uit diverse regio’s.

Voor een brunch op zondag (1ste van de maand) en een lekker terrasje op zondagnamiddag kun je bij De Lozen Boer terecht. Ze organiseren natuurlijk ook feesten en je kunt er ook ’s middags terecht voor een heerlijke lunch. www.delozenboer.be

Het is zomer en hopelijk mooi weer om te cocoonen en te genieten van vrienden en familie.

Geniet ervan!

Scroll naar boven