Muzikale sneukelwandeling met OOOC Luein

Luein nodigt iedereen uit deel te nemen aan hun sneukelwandeling op 30 september 2022. Je kan starten tussen 17.30 en 20 uur aan het oud schoolgebouw in de Hoekstraat 2 te Zeveneken.

Het wordt een gezellige avondwandeling waarbij licht, warmte en muziek de rode draad zijn. De afstand is ongeveer 5 km en leidt u langs rustige wegen die ook toegankelijk zijn voor rolstoel en buggy.

De 5 locaties of stops worden sfeervol aangekleed voor een menu van aperitief tot dessert waar ook een extra drankje kan.

sneukeltocht Luein Lochristi 2022

Extra sfeer zal er zijn door livemuziek met Klutz, La grange, Janne (zang + piano), Willem de Sutter (accordeon) en Veerle Hermans (viool). Na de wandeling kun je nog gezellig nababbelen of misschien nog dansen in de oude school.

Deelnemen kan tot 23 september 2022 na inschrijving via evenementen@luein.be met vermelding van aantal deelnemers. Uw inschrijving is pas definitief na het overschrijven van de totaalsom op rekeningnummer BE85 4450 5806 8106. U betaalt 14€ per volwassen persoon en 8,50€ voor kinderen van 5 – 12 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar (wel aantal doorgeven)

Luein biedt in Dorp Oost sinds 1973 opvang en ondersteuning aan minderjarige meisjes (leeftijd tussen 12-18 jaar) en hun gezinscontext.bij opvoedingsproblemen.

“Gelieve zelf te zorgen voor lamp, veiligheidshesje, … – Respecteer steeds de natuur, de medemens en de verkeersregels. Luein kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen.” aldus de organisator. http://www.luein.be/ 

sneukeltocht Luein Lochristi 2022

Scroll naar boven