Natalie en Audry blazen De Bonte Koe vanaf 16 september nieuw leven in!

Enige tijd terug kon u hier al lezen dat Natalie Boone en haar dochter Audry het Uytcafé (boven in het complex Uyttenhove) verlaten om – medio september – De Bonte Koe te heropenen. We beloofden u toen meer informatie te bezorgen en kunnen nu een tipje van de sluier lichten over de plannen die moeder en dochter hebben met het café naast de Beerveldse kerk.

Natalie en Audry, proficiat met jullie nieuwe zaak. Wanneer openen jullie?

“Dank je. Het is allemaal zeer snel gegaan. We namen nog maar enkele weken terug  de beslissing om een nieuwe start te nemen in De Bonte Koe. We hebben nu nog wat tijd nodig om het café in te richten en een aantal werken uit te voeren. Maar we openen vrijdag 16 september om 14 uur. Dat geeft ons een weekje “inlooptijd” vooraleer het hier kermis in Beervelde is. Want dan willen we uiteraard open zijn en iedereen naar behoren kunnen bedienen .“

Weet jullie al hoe je het café gaat inrichten?

“We willen het graag inrichten volgens onze smaak en er onze “personal touch” aan geven. We gaan het geheel een beetje opfrissen en gaan werken met oude foto’s van Beervelde. Maar het moet in de eerste plaats wel een dorps- en volkscafé blijven, waar iedereen welkom is. Van de spreekwoordelijke man met paard en kar, over de wielertoeristen die even halt houden tot de toevallige passant.”

Beervelde is ook een beetje thuiskomen?

“Inderdaad. Nadat ik opgegroeid ben in Oudenbos” vertelt Natalie “ben ik in 1996 in Beervelde komen wonen. In 2018 verhuisden we dan naar Lochristi. Maar Audry (21) en haar broer Arne (24) zijn hier dus echt opgegroeid”.

De Bonte Koe - Natalie Audry - © Bennievdp

Jullie kregen heel wat lof voor het lekkere eten en de drankjes die jullie serveerden in het UYTcafé. Wat mogen we op dat vlak verwachten in De Bonte Koe?

“Bedankt voor het compliment. We hebben in het UYTcafé steeds getracht om alles zo vers mogelijk te bereiden en te serveren. Die lijn willen we zeker doortrekken in De Bonte Koe. Toch zullen we beginnen met een beperkte kaart. We hebben maar een paar weken voor we openen en er moeten zelfs nog een paar extra leidingen gelegd worden in de keuken. Het is niet onze bedoeling om van de Bonte Koe een eethuis te maken. Maar uiteraard zullen we toch een aantal van onze “klassiekers” serveren, denk maar aan onze spaghetti, de zelfgemaakte lasagne en onze quesadillas. Natuurlijk zal je hier ook een ijscoupe of een wafel kunnen bestellen. Wie iets komt drinken zal – naast de klassieke bieren en frisdranken – ook onze homemade limonade en onze icetea op de kaart terugvinden.”

Wanneer zullen jullie open zijn?

Audry zal de gasten bedienen en drankjes maken en ik zal vooral de keuken voor mijn rekening nemen” vertelt Natalie. “We weten, met onze ervaring van het UYTcafé, dat we voldoende rust moeten inbouwen. Daarom gaan we de openingsuren van De Bonte Koe grotendeels behouden, maar we zullen sluiten op dinsdag en woensdag. Verder blijft de kaartnamiddag behouden en blijven de 2 biljarttafels staan. Het zou zelfs fijn zijn moest er in toekomst aan de Bonte Koe ook een wielerclub verbonden zijn.”

Plannen genoeg. Veel succes Natalie en Audry. We komen zeker eens langs tijdens de kermis.

Scroll naar boven