ALS en een fotoshoot met een BV

Jean Marie
0 reactie(s)
ALS en een fotoshoot met een BV

Filip Naudts veilt fotoshoot met BV ten voordele van ‘Een hart voor ALS’ (Music for Life)

Tijdens de eindejaarcampagne van Een hart voor ALS veilt fotograaf Filip Naudts een fotoshoot ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar ALS (Amyotrofe Laterale Sclerose).

 De succesvolle fotoreeksen, waaronder de meest recente ‘La clé du boudoir ‘ zijn ongetwijfeld bekend net als het fotoboek met een eigen selectie van 20 jaar fotografie.

Filip Naudts, wiens foto’s je in P-Magazine, Ché en Knack vindt, is ambassadeur van ALS en zegt hierover:

"Onwaarschijnlijk, dat een verhaal als dat van Alain, mijn vroegere klasgenoot, nodig was om me wakker te schudden. Zolang het goed gaat, staat een mens niet gauw stil bij zijn gezondheid, maar bij het lezen van Alains verhaal kon ik niet anders. Het bewijst dat garantie op een gezonde toekomst letterlijk niemand is gegund. Om Alain een hart onder de riem te steken en het onderzoek naar zijn ziekte te bespoedigen, voel ik me geroepen om daar waar mogelijk een steentje bij te dragen. Al was het maar door de ziekte onder de collectieve aandacht te brengen."

 De hoogstbiedende man of vrouw mag zich op de fotoset laten vergezellen door een BV die eveneens deelneemt aan de shoot. Make-up en kapsel worden verzorgd door De Cliënt.

Bieden kon sinds 14 december en dit tot en met 24 december 2013 om 17.15 uur via deze LINK op EBAY

 Volgende BV's werden alvast bereid gevonden mee te werken aan dit schitterende project:

Siska Schoeters, Free Souffriau, Sean Dhondt, Annelien Coorevits, Gili, Guga Baul, Peter Van de Veire, Gilda De Bal, Erika Van Tielen, Gene Bervoets, Veronique De Kock, Tomas De Soete, Gunter Lamoot, Veerle Dobbelaere, Katja Retsin, Miguel Wiels, Lesley-Ann Poppe, Ann Reymen, Inge Paulussen, Wim Oosterlinck,  Filip Naudts zelf en ...

De actie vindt plaats in het kader van De Warmste Week (Music for Life) van Studio Brussel. Vorig jaar bracht de actie 730 euro op.

Meer informatie over Filip Naudts: www.guardalafotografia.be en over ALS: www.eenhartvoorals.be