ApartHotel Dénia, verser kan je momenteel niet slapen!

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
aparthotel denia Lochristi

Tekst - Foto Evarist Ganzelever ©

De verf is er nog maar nauwelijks droog of het jongste hotelconcept binnen onze gemeente is al te boeken. U kan er terecht voor een kort- of langverblijf, zakenreis of gezinsuitstap.

Appartementen gecombineerd met hotelvoorzieningen en voorzien van alle comfort, gezelligheid en rust, heet het op hun website. Al zal het begrip rust wellicht een eigentijdse interpretatie zijn wanneer je op je terrasje plaatsneemt. Gelegen aan het kruispunt Slagmanstraat, Beerveldsebaan en Denen is dit zowat een slagader die de E17 en E34 met elkaar verbindt. Maar bereikbaarheid is dan weer een troef. Dat milieu, duurzaamheid en het energieneutraal zijn een flinke hap aandacht krijgen – waarmee het ApartHotel zich profileert als één van de grootste en groenste nieuwbouwprojecten van de streek – sluit mooi aan bij de visie die ook de gemeente Lochristi in deze voor ogen heeft.

denia lochristi aparthotel

Dat er ruimte is voor nieuwe initiatieven als deze bewijzen een drukke bezetting bij andere verblijf- overnachtingsplaatsen in de omgeving. En voor nostalgici, die herinneringen koesteren aan de toenmalige bar en dancing Denia, is er alvast de naam die terug opduikt in die hoek. Weliswaar aan de andere kant van de Slagmanstraat. Meer info? https://aparthoteldenia.be/