Con-struct nieuwe eigenaar Feestpaleis

De nieuwe eigenaar en zaakvoerder Peter Vermeulen van Con-struct bvba wil het Feestpaleis en het braakliggend stuk erbij ontwikkelen.

Peter Vermeulen is ingenieur en was van september 2008 tot december 2012 actief als gemeenteraadslid voor Open VLD in onze gemeente. Hij was ook fractieleider. Bij de verkiezingen van 2012 was hij geen kandidaat meer omwille van de drukke beroepsactiviteiten.

Intussen werd Con-struct bvba opgericht dat actief is in renovatie, verbouwing en ook projectontwikkeling. Meer informatie? https://www.con-struct.be/

Peter Vermeulen bevestigt ons dat dit het eerste project is van zijn firma in Lochristi. In Beervelde wil hij het volledige gebouw behouden zoals het nu is. In overleg met het agentschap onroerend erfgoed  https://www.onroerenderfgoed.be/ en de gemeentelijke dienst ruimtelijke ordening – https://www.lochristi.be/ruimtelijkeordening wil hij de site ontwikkelen en er meerdere appartementen in onder brengen.

De vergunningsprocedure moet doorlopen worden maar men hoopt in de eerste helft van 2019 te kunnen starten zodat de woonunits 2 jaar later kunnen betrokken worden.

Het Feestpaleis is bouwkundig erfgoed sinds 2009 en beschermd monument sinds 1995.

Scroll naar boven