DE CHRONIQUEUR – Evarist Ganzelever

Evarist Ganzelever verklankt op zijn onnavolgbare – maar maatschappijkritisch verantwoorde – manier, enig kerktorennieuws en wereldse tijdingen van de afgelopen weken.

Geen “Spuksels” meer van Evarist Ganzelever. Onze huiscolumnist gooit het nu over een heel andere boeg. Elke maand becommentarieert hij – als zelf benoemde “chroniqueur” – een aantal lokale nieuwsitems van de afgelopen weken.
De inzet van een mobiele bewakingscamera, het vaccinatiecentrum in Puyenbroeck of het nieuwe biertje “Boer Bloem”, het passeert in deze eerste uitgave allemaal de revue. Maar onze lokale mediawatcher durft ook over de rand van zijn bord kijken. Zijn kritische blik stopt niet aan onze gemeentegrenzen. 

De eerste editie van “De Chroniqueur” was vandaag te beluisteren in het programma “The Boss Choice” op evenementenradio VROB. Ook morgen, zondag 28 februari, kan u “De Chroniqueur” van Evarist nog eens horen. Dan terug omstreeks 16 uur terug bij VROB (97,2 MHz of www.vrob.be). Of u klikt op het pijltje van het geluidsfragment onder dit artikel.

 

 

Scroll naar boven