Eggo is al even open

Jean Marie
0 reactie(s)
eggo lochristi roger van damme

tekst foto - JMDB ©

Vandaag volgde in Vlaanderen de officiële opening van de 22ste showroom keuken en interieur èggo, recht tegenover de Sparrenlaan langs de N70. De keuze wordt zo nog ruimer maar vooral ook anders, naast Augustijns keukens, Dovy (Oostakker), Ixina en KVIK. Design betaalbaar maken is hun credo. Topchef Roger Van Damme zorgde voor het culinaire toetje.

Het familiebedrijf werd opgericht in 2007 en telt vandaag 76 verkooppunten in 5 landen. Men wil de klanten meer aanbieden dan een keuken en dat design ook doortrekken elders in de woning. 

eggo interieur lochristi

Burgemeester Yves De Swaene

burgemeester yves deswaene roger van damme Frédéric Taminiaux

“Toegegeven, het kan druk zijn op de Antwerpse steenweg maar de handelszaken zijn een belangrijke bron van werkgelegenheid. De inwoners hebben hier echt shoppingkeuze te over. “

Groei creëert extra jobs en dat is ook doelstelling van èggo.

Roger Van Damme

Met Het Gebaar in Antwerpen klom het team op richting * Michelin. Hij is vooral bekend door zijn dessertkaart. Velen kennen hem ook als TV-kok maar nu dus ook als gast chef bij èggo.

Eggo Foundation Ellëg

eggo senegal elleg school

De keukenketen – het mag stilaan zo genoemd worden – heeft ook een sterke  sociale inslag met de Foundation Ellëg voor kinderen van Guéréo in Senegal. Ze zorgden voor een school. Zie http://www.elleg.be/  Een deel van de winst gaat rechtstreeks naar deze projecten zoals het lyceum ‘Khalilou Fadiga’.

Leefmilieu is natuurlijk ook belangrijk met CO² monitoring, PEFC label voor hout, recyclage van verpakking en zonne-energie - goed voor jaarlijks 100.000 KWh - op het dak van hun logistiek centrum.

Ze verwelkomen je bijna elke dag https://www.eggo.be/nl/onze-showrooms/lochristi-1 maar niet op zondag.

eggo toonzaal lochristi