Eindejaar bij de Lozen Boer

Het komt stilaan dichterbij. 2022 wenkt ook in Coronatijden. Bij De Lozen Boer leggen ze het accent op Take Away. Tussen Kerst en Nieuw, van 26/12 tem 30/12 zijn ze gesloten en op Kerst is alles al volzet. Voor Kerst- en Oudejaarsavond is er evenwel veel keuze. Info? http://www.delozenboer.be/take-away 

Kerstavond 2021 – http://www.delozenboer.be/take-away/kerstavond-2021/

Er is keuze tussen een menu aan € 75 p.p. of à la carte. Wat dacht je van?

Torentje van zalmtartaar, zeebaars,

Tonijn & mousse van paling met fijne garnituren

Consommé van fazant

Tong gevuld met zeevruchten & pied de porc onder een korstje van agrumes

Estouffade van kalkoen in winterpracht

IJsbûche

Bij de gerechten is er ook keuze van door Nicolas geselecteerde wijnen zoals Champagne Marin-Lasnier (€ 25) – Vinos de Madrid ‘Picarana’ Bodeas Marañones 2018 (€ 16) bij de zalmtartaar,

Savennières ‘Bellevue’ Domaine Patrick Baudoin 2018 (€ 32,50) bij de tong en Saint-Emilion Grand Cru Classé Château Laroze 2015 (€ 37) – bij het hoofdgerecht.

Je kan ook kiezen voor ‘à la carte’ waarbij het hoofdgerecht voor het ganse gezelschap de enige keuze is. Er zijn warme en koude hapjes.

Wat dacht je van een geitenkaasje overgoten met esdoornsiroop (K) € 4,00 – praline van ganzenlever (K) € 6,00 of bijvoorbeeld gegratineerde oester met langoustine (W) € 7,50 als hapje?

Er zijn ook Amuses Bouche (iets groter) en uiteraard iets duurder zoals Carpaccio van sint- Jacobs vruchtjes (K) € 15 – Tartaar van zalm & garnituur van frisse crèmes (K) € 10 ….

Verder koude en warme voorgerechten en ook een zeevruchtenschotel met halve kreeft voor 65 euro. Ook een soepje kan. Alle hoofdgerechten zijn voorzien van garnituur, kroketjes en maar gelieve je te beperken tot éen hoofdgerecht per compagnie. Tenslotte ook het dessert.

Afhaal op 24 december 2021 tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen is mogelijk tot maandag 20 december middernacht. Betaling ter plaatse (bij voorkeur elektronisch). Alle prijzen zijn voor één persoon, tenzij anders aangegeven. Ze vragen een borg van 25 euro voor het gebruiken van materiaal.

Oudejaar 2021 – http://www.delozenboer.be/take-away/kerstavond-oudejaar-2021/

Er is keuze tussen een menu aan € 90 p.p. of à la carte. Menu:

Terrine van ossenstaart met ganzenlever & garnituur

1/2 kreeft “Lozen Boer”

Gebakken snoekbaarsfilet uit het IJsselmeer

Medaillon van jong hert & garnituren

Financier gebakje met lemon curd en ijs van butterscotch

Volg de link en je vindt ook alle lekkernijen à la carte. Afhaal op 31 december 2021 tussen 14.30 en 17.30 uur. Bestellen is mogelijk tot maandag 27 december middernacht. Betaling ter plaatse (bij voorkeur elektronisch). Alle prijzen zijn voor één persoon, tenzij anders aangegeven. Ook hier een borg van 25 euro.

Scroll naar boven