Exclusieve Cd-voorstelling van ’23 Acez’ in Jeugdhuis Lodejo

Jeugdhuis Lodejo pakt dit weekend uit met een primeur. De hardrockband '23 Acez' brengt binnenkort hun tweede album uit en stelt het op 8 november voor in het jeugdhuis. De groep uit Wachtebeke heeft met hun succesvolle optredens een stevige reputatie opgebouwd. Hun melodische rock en knallende riffs zal menig rockfanaat bekoren.

Na het succes van hun debuutalbum, 'Crossroads', werden ook hun optredens met veel applaus onthaald. In 2014 begon '23 Acez' te werken aan een tweede album, 'Redemption Waves'. Ze stellen het in novembervoor. Jeugdhuis Lodejo was vereerd toen de vraag kwam of de eerste live-voorstelling van het album bij hen kon doorgaan.

“Als jeugdhuis werken we regelmatig samen met lokale bands”, vertelt Kwinten Cockhuyt, vrijwilliger in het jeugdhuis. “Zo geven we kleine bands de kans om wat naambekendheid te verwerven in onze regio. Het is dus een eer dat een gevestigde waarde als '23 Acez' wil samenwerken met ons om hun nieuwe album voor te stellen.”

Het album zal op 8 november exclusief te koop zijn in het jeugdhuis en wordt op 12 januari 2015 de hele wereld ingestuurd. De band 'Ground Control' verzorgt het voorprogramma.

Toegangsprijs voor deze avond is 7 euro. Deuren open 19.30 uur.

Scroll naar boven