Exellent Ongenae: uw specialist voor elektro en keukens

Bennie
0 reactie(s)
Ongenae Elektro © Lochristinaar Bennie Vanderpiete

Tekst & Foto's © Bennie Vanderpiete

Georges Ongenae startte 30 jaar geleden in Wachtebeke met een eerste elektrowinkel. De familiezaak groeide in de regio uit tot een begrip en vorig jaar kwam er dan een tweede vestiging in Lochristi.

Op 9 november 2019 opende Exellent Ongenae zijn deuren in Dorp-Oost 80, op de locatie waar vroeger kinderkleding “Little people” gevestigd was. Een goede beslissing zo bleek.

Onze nieuwe winkel is nu bijna 1 jaar open en we tellen ondertussen al een 1000-tal tevreden klanten. Lochristi had duidelijk nood aan een vakman die dicht bij de klant staat. Sinds de opening mocht ik bv. bijna dagelijks een nieuwe vaatwasser installeren op Loots grondgebied” aldus Georges.
Hij runt nu de winkel in Lochristi. Zijn echtgenote en schoondochter bedienen de klanten in Wachtebeke en de zoon doet de herstellingen. Een echte familiezaak dus.

Van klein elektro tot keukens met inbouwtoestellen

Exellent Ongenae is gespecialiseerd in klein en groot elektro. In de winkel in Lochristi kan u terecht voor TV & audio, huishoudtoestellen, groot witgoed, keukentoestellen en alle kleine elektro voor uw verzorging of een goede hygiëne. Denk maar aan scheerapparaten, haardrogers of een elektrische tandenborstel voor een stralende glimlach. Exellent Ongenae is bovendien verkoper en installateur van keukens - die in België op maat gefabriceerd worden - en inbouwtoestellen.

Verder vindt u er alles wat met koken, bakken en braden te maken heeft. Er is een uitgebreid aanbod van kwaliteitskookpotten en braadpannen, bakvormen, keuken- en tafelgerei en vlijmscherpe messen.

Grote toestellen - gaande van Tv’s over diepvriezers en koelkasten tot inbouwtoestellen - worden trouwens gratis aan huis geleverd en geïnstalleerd. En toch verkopen we aan “street prices” en zijn we dus even goedkoop als de grote elektroketens in de buurt. Bij ons vind je kwalitatieve inbouwtoestellen van Siemens en Miele, maar we verkopen uiteraard ook heel wat andere merken” voegt Georges er nog aan toe.

Service, herstellingen en plannen

Eén van de troeven van deze familiezaak is de uitstekende service. U kan bij Excellent Ongenae terecht voor onderdelen of herstellingen van uw toestel. Zelfs als het toestel ergens anders aangekocht werd.
En het succes van de zaak in Lochristi zorgt voor nieuwe plannen.

" In onze winkel in Wachtebeke organiseren we geregeld kookdemo’s en workshops. We zijn zinnens om daar ook mee te starten in Lochristi. Op 13 en 14 november houden we onze jaarlijkse opendeurdagen. Dat weekend zullen er acties en kortingen zijn die we nog aankondigen met een aparte folder. En ook in de eindejaarperiode zullen we onze klanten in de watten leggen” licht Georges toe.

U leest er binnenkort meer over op de facebookpagina van de elektrozaak (https://www.facebook.com/Exellent-Lochristi-Elektro-Ongenae-100199631861646)”.

Vacature

En het succes van de zaak in Lochristi zorgt ervoor dat Georges nu al op zoek moet naar helpende handen om toestellen te leveren of te herstellen. Wie een opleiding genoot als elektricien, en geïnteresseerd is om parttime of als flexijob, te werken bij Elektro Ongenae kan zich bij Georges Ongenae aanbieden in de zaak. Misschien een mooie gelegenheid voor iemand die bv. in ploegen werkt of jong gepensioneerd is en graag een beetje wil bijverdienen?

Openingsuren en Website

Exellent Ongenae vindt u in Dorp West 80, met parkeergelegenheid voor de zaak en ook achter de winkel. U kan er terecht van dinsdag t/m zaterdag tijdens de openingsuren van 09.30 tot 12 uur en van 14 tot 18.30 uur. Enkel op zaterdag sluit de winkel om 17 uur zijn deuren.
Wie liever online bestelt - en thuis laat leveren - vindt  een uitgebreid aanbod op website, net als heel wat aantrekkelijke promoties en nuttige informatie (https://www.electroongenae.be/nl).

Lochristinaar begroet Elektro Ongenae als nieuwe partner.