Flanders Horse Event in Beervelde

Jean Marie
0 reactie(s)
Flanders Horse Event Beervelde

© JMDB

Van woensdag 2 tot en et zondag 6 augustus kan je op stoeterij D’Heyboght in Beervelde weer genieten van paardentopsport met de Belgian Warmblood Foal Auction en de CSI3* Jumping.

Voor deze internationale jumping komen topruiters uit meer dan 20 landen afgezakt. Velen namen deel aan de Olympische Spelen en hebben een stevige reputatie.

stoeterij DHeyboght Beervelde

Het begint allemaal op woensdag om 10 uur en dat gaat zo door tot zondagavond. De laatste dag wordt de CSI3* jumping gesprongen om 15 uur met aansluitend de finale om 18 uur.

’s Avonds zijn er verschillende party’s maar er is ook kinderanimatie. VIP-arrangementen kunnen eveneens geboekt worden. Hiervoor worden grote tenten opgetrokken.

Flanders Horse Event 2017

Flanders Horse Event 2017

Al enkele dagen is men er met man en macht bezig met de opbouw van dit unieke evenement, waar jaarlijks 10 tot 15.000 mensen op af komen. De toegang is gratis en het uitgebreide programma kan je bekijken via http://flanders-horse-event.com.

Dit weekend - op 29 juli - gaat ‘Feestpaleis on Tour’ door met een barbecue – dans en muziek. Meer informatie? www.feestpaleis.be/event/fp-summervibes

Vorig jaar waren we er met Lochristinaar ook bij en wie het allemaal nog eens wil herbeleven of wil voorproeven, verwijzen we graag naar deze bijdragen www.lochristinaar.com/nieuws/flanders-horse-event-beervelde-2016  - www.lochristinaar.com/nieuws/flanders-horse-event-slotweekend-met-al-heel-wat-belgische-overwinningen

Flanders Horse Event 2017 Beervelde