Nieuws

Jean Marie
0 reactie(s)
aangifte klacht politie puyenbroeck

Tekst JMDB - Foto Bennie Vanderpiete ©

We blikken nog een laatste keer terug op 2022 met de Politiezone PZ5416, ook over aanhoudingen, woonstveranderingen, kantschriften en informatie criminaliteit.

Bennie
0 reactie(s)
Jonas Van de Steene - © Bennie Vanderpiete

Tekst en foto's © Bennie Vanderpiete

Jonas Van de Steene is sinds 2014 Belgisch kampioen handbiken in de categorie MH 4. Gisteren verlengde hij Mol die titel.  

Bennie
0 reactie(s)

Tekst Bennie Vanderpiete © Titelfoto Jelle Goossens-Flickr

Eerder deze week maakte Will Tura (82) bekend dat er beginnende alzheimer bij hem werd vastgesteld. Afscheid nemen van zijn publiek doet hij met een allerlaatste single “Als ik terugkijk”.

Bennie
0 reactie(s)
Jonas BK Handbiken 2023 - © Bennie Vanderpiete

Tekst en foto © Bennie Vanderpiete

Eerder vandaag kroonde Jonas Van de Steene zich in Mol opnieuw tot Belgisch kampioen handbiken in de categorie MH4. Vanaf nu bereidt hij zich voor op het WK in Glasgow, eind augustus.

Marleen Rogiers
0 reactie(s)
Nicci French Charlotte Salter

Tekst Marleen - Cover Ambio/Anthos 

De zonen en dochter van Charlotte Salter leven nog steeds in het ongewisse want Charlotte Salter is nog steeds vermist.

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
B&B Olieslagerij © Evarist Ganzelever

Tekt en titelfoto © Evarist Ganzelever

We brachten een aantal overnachtingsmogelijkheden in Lochristi al eerder in beeld. Mooie en creatieve initiatieven die het verdienen om even bij stil te staan.  Of beter, om er eens onder de lakens te gaan!

Bennie
0 reactie(s)
Zeveneiken gedicht 2023 © Bennie Vanderpiete

Tekst en foto's © Bennie Vanderpiete

Op 17 december 2021 debiteerde Evarist Ganzelever ter gelegenheid van de aanplanting van 7 eiken in de dorpskom van Zeveneken zijn speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht.

Peter
0 reactie(s)

Tekst Peter Esprit © 

SV Zaffelare, Dynamo Beervelde en SK Lochristi zullen het seizoen 2023-2024 in dezelfde reeks uitkomen. Dit blijkt uit de voorlopige reeksindeling die Voetbal Vlaanderen heeft bekend gemaakt

Jean Marie
0 reactie(s)
verkeer politiezone Puyenbroeck

Tekst  - Foto JMDB ©

Het gaat om controle op verkeersveiligheid (alcohol – drugs), snelheid, gordelplicht en kinderzitjes. Natuurlijk gebeurden er ook relatief veel ongevallen in 2022.

Peter
0 reactie(s)
kruispunt Lozen Boer heringericht

Tekst Peter Esprit © Foto's Bennie Vanderpiete

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op dinsdag 30 mei met werken aan het kruispunt van de Slagmanstraat (N449) met de Lozen Boer (N70) in Lochristi. Om de verkeersdoorstroming vlotter te laten verlopen, komt er op de Slagmanstraat (N449) een afslagstrook richting Lokeren en ook de verkeerslichtenregeling wordt aangepast. De werken zullen twee weken duren en voor enige verkeershinder zorgen.

Pagina's