Geen verstoppertje spelen met Lekdetect

Evarist Ganzelever
0 reactie(s)
Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Tekst Evarist Ganzelever © Foto Bennie Vanderpiete

Je kwam ze beslist al tegen in Lochristi, de witte wagentjes van dit gespecialiseerd bedrijf. Dag en nacht staan ze klaar om je met hun moderne technologie uit de stront te halen.

Wat doe je wanneer je een been breekt of je huis in de fik staat? Je belt de 112. Inbreker in je living? We tikken nummer 101 om hulp. Een gas of waterlek, verstopte riolering, geurhinder of warmteverlies? Dan toets je toch gewoonweg het gratis nummer 0800 18 700 in!

Het is niet alleen de 25 jaar ervaring, maar ook de geavanceerde apparatuur die dit familiebedrijf gebruikt, dat hen zo uniek maakt in de sector. Zo voorkomen ze onnodig breekwerk en extra kosten voor hun klanten. Klanten die op zo'n momenten vatbaar zijn voor charlatans, cowboys die gaan voor het snelle gewin. Of het probleem zich nu voordoet in een particuliere woning, bedrijf of publiek gebouw, snelheid en kwaliteit worden hoog in het vaandel gedragen bij Lekdetect.

Gemotiveerde vakmensen zijn het, die je eveneens een oplossingsgerichte offerte voor herstelling kunnen aanbieden, en dit met volledige transparantie qua kostprijs.

We gaan het intussen proberen droog houden, en mocht het water ons tot aan de lippen komen te staan, dan weten we waar de redder te vinden!

www.lekdetect.be - info@lekdetect.be of 0800 18 700  -  24/7

Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete

Lekdetect - Promo -  Bennie Vanderpiete