Geert Mallems volgt Ase op

Na het ontslag van Ase Van de Vijver mag CD&V een nieuw raadslid afvaardigen. Tijdens de eerstvolgende gemeenteraad op 29 juni 2020 zal Geert Mallems de eed afleggen als gemeenteraadslid voor CD&V.

Geert Mallems (61) is 4de opvolger op de lijst en omdat Sara De Meyer en Hanne Schoonjans wettelijk niet mogen zetelen, was het in eerste instantie aan Elien De Clercq. Zij haalde 259 stemmen. Het wordt Geert Mallems.

Onderwijzer van opleiding gaf hij jaren lang les op de gemeentelijke basisschool in Lochristi om later directeur te worden van De WegWijzer in Zaffelare. In 2012 werd hij directeur van de Sint-Bavobasisschool in Gent. Bij de verkiezingen in 2018 haalde Geert 375 stemmen.

“ Geert typeert zich als iemand die met kennis van zaken zijn mening en ideeën op een sympathieke en duidelijke manier verwoordt zonder dat dit tot irritaties of conflicten leidt. Hij communiceert op een respectvolle en constructieve manier. “

De partij is ervan overtuigd dat hij door zijn nuchter en logisch denken een aanzienlijke bijdrage zal leveren aan de verdediging van het CD&V gedachtengoed binnen Lochristi.

Meer informatie? https://lochristi.cdenv.be/

Scroll naar boven