Hijfte Kerst

VZW ‘de Hijftese Kerstvrienden’ organiseert op 21 december de tweede editie van Hijfte Kerst op de terreinen van kleuterschool De Sprankel – Hijfte Center.

Aan het concept zal er niet veel veranderen. Er wordt voor een gezellig ingerichte overdekte tent gezorgd zodat het weer geen spelbreker kan zijn. D’Oude Pastorie (Michelinster!) en ’t Wethuis zullen voor overheerlijke gerechtjes zorgen.  Nieuw dit jaar: de Cavabar waar ook oesters te verkrijgen zijn. Het oudercomité zorgt voor overheerlijke verse pannenkoeken volgens grootmoeders recept.

Er is ook animatie voorzien. De jongsten zullen de beentjes kunnen losgooien op de kinderdiscoshow van Stijn Terrie, ook bekend al Buffaloman. Ballonnen plooien en kindergrime mag natuurlijk ook niet ontbreken.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DNA. DNA staat voor Hijftenaar Dirk De Clercq, tokkelend op zijn gitaar en zijn nicht Anke (zang). Ook het ambiance orkest ‘de Blauwe Kielen’ zal er de sfeer inhouden. De ‘poorten’ gaan open om 15u en ze gaan dicht als de laatste naar huis gaat.

De opbrengst gaat net zoals vorig jaar naar de KLJ Hijfte jongens en meisjes, ZVC BoB en het oudercomité van kleuterschool De Sprankel in Hijfte. Vorig jaar hebben ze de 4 verenigingen elk een cheque van 500 euro kunnen overhandigen en willen dit jaar minstens even goed doen.

Scroll naar boven