Kerstmarkten op 14 december

Nu de studenten het einde van de examens in zicht hebben, anderen dan weer de kerstvakantie als studieperiode beleven en de nationale actiedag nadert, zijn er her en der Kerstmarkten.

Op 14 december wordt in de dorpskern door vzw Amusement een Kerstmarkt georganiseerd. S’ Namiddags en ’s avonds kun je er al eindejaar snuiven.

Dit jaar steekt de Kerstmarkt de N70 over en gaat ze door aan de kant van de kerk. Deze plek is breder en ruimer ook dan de overkant. Zeker nu de terrassen blijven staan, wordt de ruimte krap.

De animatiedienst van het WZC Sint-Pieter houdt dan ook samen met de bewoners en vrijwilligers haar jaarlijkse kerstmarkt aan de Bosdreef 5a. Van 14 tot 17 uur kan je in het woonzorgcentrum terecht voor sfeervolle standjes met lekkers en mooie zelfgemaakte spullen en kun je bij een glaasje glühwein, koffie, warme choco of pannenkoeken genieten van een leuke namiddag.

Aan de andere kant van het dorp (Dorp West) gaat bij restaurant Leys ‘Winterwonderland’ door. Om 22 uur volgt er (bij veilig weer) ook Vuurwerk.

Scroll naar boven