Lochristinaar.com – voor u en… door u?

Bennie
0 reactie(s)
LochristinaarVoorUDoorU-Foto © Bennie Vanderpiete

© Bennie Vanderpiete

Uw event aankondigen of een foto van de week insturen? Het kan allemaal bij Lochristinaar.com. Onze blog is er voor u… en misschien ook een beetje door u?

We namen de voorbije jaren een hoge vlucht met Lochristinaar.com. Het aantal lezers en volgers groeide jaarlijks gemiddeld met 40%! Ook in de toekomst willen we ons verder inzetten om het lokale nieuws te brengen op een kwaliteitsvolle manier. Echt nieuws, zonder sensatie, zonder betaalmuur en met goede foto’s. Maar ook cultuur krijgt bij ons een voorname plaats, net als onze bezorgdheid voor het klimaat en het natuurbehoud. En dat allemaal geregeld doorspekt met een vleugje humor.

LochristinaarVoorUDoorU-Foto © Bennie Vanderpiete

Foto van de week

Elke zondag plaatsen we een nieuwe “foto van de week”. Dikwijls zijn dat beelden die onze huisfotografen schoten of plaatjes die we met respect voor het copyright mogen gebruiken.
Maar ook uw foto kan daar prijken! Indien u beschikt over een mooi beeld dat u zelf nam, in landscape (verhouding 6/4) en in voldoende hoge resolutie (minimum 2048 pixels op de langste zijde), dan kan u dat insturen naar info@Lochristinaar.com.

Bij voorkeur een actuele foto met betrekking tot onze gemeente of een mooie natuuropname. In ruil krijgt u (enkel) eeuwige roem.

LochristinaarVoorUDoorU-Foto © Bennie Vanderpiete

We behouden uiteraard het recht om zelf te beslissen welke foto’s we online plaatsen. Beelden die bv. actueel getint zijn, te expliciet zijn, als promotie dienen of niet bij het jaargetijde horen zullen uiteraard geweerd worden. Voeg bij je foto ook een titel of een kleine beschrijving en je volledige naam, zodat we het copyright kunnen vermelden.

LochristinaarVoorUDoorU-Foto © Bennie Vanderpiete

Evenement aankondigen

Steeds vaker krijgen we de vraag of we een evenement van een vereniging willen aankondigen. Onze blog biedt u nu al de mogelijkheid om dit zelf te doen. We lichten het even toe.

U gaat naar onze website www.lochristinaar.com en klikt bovenaan op “Agenda”. Er opent een nieuw blad met daarop een raster met de actuele maand.
Onderaan dat raster ziet u een groene knop met de tekst “Uw event op onze kalender? Voeg het nu zelf toe”.

LochristinaarVoorUDoorU-Foto © Bennie Vanderpiete

Eén klik op die button en u krijgt een nieuwe pagina waar u de titel, de korte beschrijving, de begin- en einddatum, het mailadres en de website van het event (of van de organisatie) kan invullen.
Ook een afbeelding van de affiche kan bij de aankondiging geplaatst worden (Bestanden moeten kleiner zijn dat 500 x500 pixels, max. 1MB en van het bestandstype .png .jpg .jpeg of .gif).

Eens dat allemaal gedaan is, volstaat het om onderaan op de groene knop “opslaan” te klikken. Uw event is nu ingevoerd maar verschijnt niet onmiddellijk op onze pagina. We kijken het eerst even na, maar eens dat gebeurd is, komt het op de rechterzijde van onze blog te staan. 

Hebt u nieuws?

Maar ook ander klein of groot nieuws is steeds welkom! Het volstaat om even met ons contact op te nemen (info@lochristinaar.com) en uw contactgegevens achter te laten? Misschien maakt u graag wat promo voor uw bedrijf? Dat doen we met plezier voor iedereen die onze blog sponsort. Mail ons gerust voor meer informatie.

Lochristinaar.com, de lokale nieuwsblog, voor u en… door u?