Medisch centrum AZ Sint Lucas open

Jean Marie
0 reactie(s)
medisch centrum az sint lucas lochristi

Tekst JMDB - Foto Bennie Vanderpiete/JMDB

Het is zo ver. Vandaag openen de deuren van het nieuw medisch centrum in Lochristi, Slagmanstraat 1A (Lozen Boer). Patiënten kunnen er terecht voor consultaties bij 19 verschillende artsen van 12 verschillende specialismen van het AZ Sint-Lucas.

medisch centrum az sint lucas lochristi uurrooster

Dit bespaart hen een rit naar het centrum van Gent of ook naar Zelzate. Het is een modern gebouw, verspreid over een gelijkvloers en twee verdiepingen. Vlak er naast is bakkerij Aernoudt gevestigd. Er zijn 15 parkeerplaatsen en permanent werken er 2 tot 3 verpleegkundigen. Ook zijn er dagelijks minimaal 2 dokters aan het werk. Ook kleine ingrepen onder lokale verdoving worden er uitgevoerd.

medisch centrum az sint lucas lochristi

medisch centrum az sint lucas lochristi

Het centrum in Lochristi is de derde polikliniek van het AZ Sint-Lucas, naast bestaande centra in Zelzate en Aalter. Volgende specialismen kunnen er geconsulteerd worden: endocrinologie, gynaecologie, algemene heelkunde, thoracale en vasculaire heelkunde, longziekten, maag-darm- en leverziekten, neus-keel- en oorziekten, nierziekten, orthopedie, pijnkliniek, reumatologie en urologie.

Een afspraak maken kan via het nummer 09 224 62 62.medisch centrum az sint lucas lochristi uurrooster