Music for Life: Wat doet u voor “De Warmste Week”?

Bennie
0 reactie(s)

Tekst & Foto's Bennie Vanderpiete

De week voor Kerst wordt ook dit jaar de Warmste Week. Van 18 t/m 24 december mag Vlaanderen zich weer opmaken voor een stroom aan solidariteitsacties. Dit jaar zal de Warmste Week van Music For Life plaatsvinden in Kortrijk.

Het was voor velen toch een verrassing toen eerder dit jaar bekend gemaakt werd dat Studio Brussel dit jaar niet naar Puyenbroeck komt met zijn “Warmste week”. Nochtans kon je de voorbije 2 edities bij momenten over de koppen lopen aan het podium van Music for Life in Wachtebeke. We beleefden er de – tot op heden – succesvolste edities. 10.000 acties brachten in 2017 zo’n 10,84 miljoen euro op. Een recordeditie. En in 2018 werd dit record nog eens verpulverd. 12.495 acties brachten toen 17.286.122 euro op ten voordele van meer dan 1.986 goede doelen.

Ook Lochristi liet zich niet onbetuigd. We mochten mee het podium op bij de cheque-overhandigingen van “de 24 uur voor Nikita” van Edugo, van “Cookies for Life”, van “Hendrik, Saskia en de warme vrienden” en “Lights for Janne”.
We gingen op bezoek bij Debbie, Liesl en Florien die hun creatief talent gebruikten om met armbandjes geld in te zamelen voor de Vlaamse Vereniging Autisme. Ann Katrien verkocht zelfgemaakte Pink Ribbons voor Think Pink en de politie van zone Puyenbroeck verkocht snoepzakjes en organiseerde het “Warmste Kerstontbijt”.

Dit jaar zijn er al zeker 2 grote Lootse acties met “LoLa4Life 2.0”en “Long May You Run”. Op de sociale media zagen we al wat publiciteit van andere initiatieven die genomen worden.

Zet u zich dit jaar ook in voor het goede doel? Plannen jullie een actie die eens “in de spotlights” mag gezet worden of waarover we verslag kunnen uitbrengen? Misschien bent u zelfs zinnens naar Kortrijk te gaan voor een passage op het podium en een “Flame”? Laat het ons weten! Mail naar info@Lochristinaar.com , zeg ons wat u gaat doen en wanneer en wie we mogen contacteren. Veel succes!