Op den dool in Beervelde

Op 19, 20 en 27 augustus 2023 van 10 tot 18 uur kunnen kinderen meer dan ronddolen in het Maisdoolhof aan de Hanselaarstraat 27 in Beervelde. Op 26 en 27 augustus is iedereen welkom op de familiecamping in de buurt van het labyrint. Landelijke Gilde Beervelde is na een paar jaar afwezigheid wegens corona opnieuw de organisator en leidt alles in goede banen.

doolhof Hanselaarstraat Beervelde

Doolhof

Het beslaat ongeveer 2 hectare en het heeft een lengte van naar schatting anderhalve kilometer. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden maar evenzeer voor gezinnen en jeugd(bewegingen). De toegangsprijs bedraagt 5 euro voor iedereen vanaf 5 jaar met een ijsje als toetje.

Het is een educatieve zoektocht waaraan geĂ¯nteresseerden kunnen deelnemen en vragen kunnen beantwoorden over de landbouw. Deze vragen liggen verspreid over het terrein. De deelnemers maken kans op een prijs, als ze de vragen correct beantwoorden. Special voor de kleintjes is er ook een fotozoektocht.

doolhof Hanselaarstraat Beervelde

Familiecamping

Die is gelegen vlakbij het labyrint en vindt plaats op 26 en 27 augustus. Er staan voor de kampeerders verschillende activiteiten op het programma, waaronder live muziek, volksspelen, aperitief, barbecue, optreden en een rijkelijk ontbijtbuffet. Men kan ook nog altijd op zoektocht gaan.

De prijzen voor de camping zijn als volgt:

Ledenprijs 30 euro voor volwassen – kinderen tot 12 jaar 17 euro. Niet leden betalen respectievelijk 35 en 20 euro. Als lid van de Landelijke Gilde geniet je van deze voordelige prijzen.

familiecamping Landelijke Gilde Beervelde 2023

Scroll naar boven