“P Loves J” afgelast en concert Xeado uitgesteld.

Bennie
0 reactie(s)

© Bennie Vanderpiete

De maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan worden steeds stringenter. Een hele resem organisatoren laat alvast weten dat hun event afgelast wordt.

Vandaag vaardigde waarnemend gouverneur Didier Detollenaere een politiebesluit uit met maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken. Met dit besluit worden alle indoor evenementen met meer dan 1.000 personen verboden (t/m 31 maart 2020).

Voor indoor evenementen met minder dan 1.000 personen, én outdoor evenementen, wordt gevraagd maximaal het “social distancing” beleid om te zetten en risicogroepen af te raden deel te nemen aan de evenementen.

Twee organisatoren van evenementen die we de voorbij weken in de kijker plaatsen, vatten alvast de koe bij de horens. De 2 resterende voostellingen van “P Loves J”, de productie van de Ludio jongeren, worden afgelast. Het gaat om de opvoeringen op vrijdagavond 13 maart en zaterdagavond 14 maart.

Het optreden van de Xeado Live band, voorzien op 28 maart in zaal Lumière, wordt uitgesteld, vermoedelijk naar het najaar.

Wie al tickets kocht en betaalde, neemt best contact op met de organisatoren.