Van oud naar nieuw met New Year’s Blast met Sven Ornelis

Het nieuwe jaar al feestend inzettend met Sven Ornelis? Het kan nu ook in Lochristi. Maar snel zijn is de boodschap want er zijn slechts 200 tickets beschikbaar!

Vorige week kon u hier lezen hoe – in navolging van de vroege B-ALL Inclusive fuiven – er opnieuw een nieuwjaarsfuif zou georganiseerd worden in JH Lodejo. Die fuif zou een samenwerking zijn van de vzw Flobine (met Joris Serlippens en Guy Debels) en de leiding van JH Lodejo. Die laatsten stelden echter vast dat er weinig enthousiasme was bij hun leden voor die formule.

New Years Blast © Bennie Vanderpiete

Het nieuwe feestend inzetten met Sven Ornelis

Daarom gooien Guy en Joris, nadat ze vorige week al een poll lanceerden op de sociale media, het nu over een andere boeg. De oudejaarsfuif voor jong en oud wordt een heuse New Year’s Blast Party! Geen all inclusive formule meer maar een schitterende muzikale overgang van oud naar nieuw. Deejays zullen de hele avond de grootste hits van de voorbije 40 jaar op de aanwezigen loslaten. Het feest zal omstreeks 3 uur een hoogtepunt bereiken als niemand minder dan deejay Sven Ornelis plaats zal nemen achter de draaitafel.

New Years Blast © Bennie Vanderpiete

Snel zijn, slechts 200 tickets!

Oud op nieuw dansend inzetten kan in JH Lodejo op 31 december vanaf 23 uur. Het event gaat door in de grote zaal van het jeugdhuis, op het gelijkvloers. Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar en die kosten 15 euro in voorverkoop. Snel zijn is de boodschap. Dus rep u naar Print & co of stuur een mailtje naar newyearsblast.lochristi@gmail.com. Met uw ticket betaalt u uw toegang en er is ook een glas cava voorzien waarmee u om middernacht op het nieuwe jaar kan klinken. Voor wie tot aan het ochtendgloren blijft, is er om 06 uur koffie en een ontbijtkoek. 
New Years Blast © vzw Flobine

(Affiche vzw Flobine © Foto's Bennie Vanderpiete)

 

Scroll naar boven