Winkels open

Jean Marie
0 reactie(s)
heropening winkels Lochristi

Net als veel andere winkels, makelaars en garages vandaag, opent morgen 12 mei ook de Oxfam Wereldwinkel in Lochristi - Dorp-West 98E. Bij sommige handelaars kon je ook al die tijd online terecht.

Hoorcentrum Norman is open maar een afspraak maken is de must en dat kan ook telefonisch - https://www.audioloog.be/ .Ook Immo Everaert kan weer verhuren en verkopen https://immomarceveraert.be/3/Verkoop en onze andere partner Toyota opende al de garagepoort http://willems-lokeren.toyotanet.be net als Augustijns keukens, liefst ook na afspraak. https://augustijnskeukens.be/contact/?lang=nl   

Sleeplife gaat morgen dinsdag ook open https://sleeplife.be/nl/winkels/sleeplife-gent-oostakker en ook Belisol https://www.belisol.be/nl doet dat, al kon je bij beiden ook al die tijd online terecht.

De vrijwilligers van de wereldwinkel zorgden net als alle handelaars voor de nodige schikkingen, zodat u probleemloos en veilig kan winkelen. De laatste tendensen tonen dat consumenten liever lokaal, ecologisch, bio, ethisch en duurzaam kopen. Het productengamma in de Oxfam winkel evolueert verder mee in die trend. De openingsuren zullen - zolang de coronaperikelen duren - aangepast zijn en op dinsdag van 10 tot 12,woensdag 14-17 en op zaterdag van 10 tot 12 ben je er welkom.

Alleen Nobel en De Lozen boer blijven op hun honger en dorst zitten en kijken uit naar de versoepelingen.