Ontdek de nieuwe Toyota Corolla Cross

Ga de nieuwe SUV ontdekken, met een ruim interieur en praktisch comfort. Hij verbruikt bovendien tot gemiddeld 25% minder benzine dankzij een hybride motor van de 5de generatie.

Toyota Willems Lokeren en Hamme nodigen je uit om de Toyota Corolla Cross Hybride, een SUV op maat van jouw gezin, van dichtbij te komen bewonderen tijdens de Opendeurdagen op 19 en 20 november 2022 van 10 tot 17 uur..

De compleet nieuwe Corolla Cross is een praktische C-SUV voor het gezin, die de moderne Corolla-lijn vervolledigt. De toevoeging van dit model ondersteunt Toyota ’s verkoopambities in het zwaar bevochten Europese C-segment. Het bedrijf mikt op een jaarlijkse verkoop van 400.000 stuks in Europa, wat neerkomt op een marktaandeel van 9% in 2025. Leverbaar met 1.8-liter en 2.0-liter aandrijflijnen met voorwielaandrijving. Als optie is Intelligent All-Wheel Drive (AWD-i) verkrijgbaar voor de 2.0-liter motor.

Toyota Corolla Cross Garage Willems Lokeren

Schrijf je in om een exclusief cadeau te ontvangen op het moment dat jij bij je concessiehouder langsgaat. Ze hopen je te mogen ontmoeten tijdens dit ontdekkingsweekend. De meeste hybride modellen koop je aan de prijs van een benzine.

Willems Lokeren – Eksaardebaan 97 – 9160 Lokeren – Tf +3293483291

https://www.garage-willems-toyota.be/ – Mail info.toyotalokeren@garagewillems.net

Scroll naar boven