Stand-up comedy in Lochristi – Win een duoticket voor William Boeva!

Stand-up comedy viert hoogtij in Lochristi! Zondag a.s. start de ticketverkoop voor de voorstelling van William Boeva, op 9 december, in zaal Uyttenhove. Maak kans op een gratis duoticket met onze wedstrijdvraag!

Er zal de komende herfst wat afgelachen worden in onze gemeente. Dankzij de samenwerking tussen “Friends of Comedy” en de Zaffelaarse Belevenissen vinden maar liefst 4 bekende stand-up comedians de weg naar Lochristi.

Kamal Kharmach mag op 28 en 29 oktober de spits afbijten. Op 2 december is het – dan in JH Lodejo – lachen geblazen met Amelie Albrecht (met support Rik van Geel). Op vrijdag 8 december treedt Arnout van den Bossche op in zaal Uyttenhove en de dag nadien is het de beurt aan William Boeva.

Alle artiesten brengen een quasi volledige try-out van hun nieuwe show die later in première gaat. Vanaf zondag e.k. kan je tickets bestellen voor de comedy-avond met William Boeva. Voor de zaalshows van de andere artiesten start de ticketverkoop later deze maand.

William Boeva Lochristi - © Friends of Comedy
 

Tickets voor William Boeva bestellen?

De voorstelling van William Boeva vindt plaats in zaal Uyttenhove op zaterdag 9 december om 20.30 uur. Vanaf zondag 12 maart kan je tickets bestellen via de website www.friendsofcomedy.be. Via de (groene) knop “Ga naar Eventbrite” komt u op een overzicht waar u dan de zaalshow van William Boeva in Lochristi aanklikt. (Of u klikt hier op de rechtstreekse link). Tickets kosten 15 euro p.p. maar Lochristinaar.com mag een gratis duoticket weggeven (zie onderaan dit artikel). Personen met een beperking die deze show willen bijwonen, nemen best – vóór hun reservatie – per mail contact op met Friends of Comedy (mailen naar kurt@friendsofcomedy.be).

De nieuwe voorstelling “13” van William Boeva 

Zaken als “niet op de witte strepen van het zebrapad lopen (of net wel)” herkent bijna iedereen. Dit is een uiting van OCD, obsessive-compulsive disorder, wat zeer onschuldig kan zijn, maar bij William Boeva is het een beetje te ver doorgeslagen.
Waar William in zijn vorige voorstelling “B30VA” nog worstelde met de levensvragen moet hij concluderen dat er eigenlijk nog niets is veranderd. Nog steeds geen hond, huis of kind. Daar heeft hij ook geen tijd voor, want de treden van iedere trap tellen houdt hem wel even bezig.
William vertelt over hoe deze dwangstoornis stilletjes aan zijn leven overnam, hoe hij in soms pijnlijk hilarische situaties toch de schijn hoog probeerde te houden en hoe hij de stem in zijn hoofd het zwijgen oplegde. Maar… als je brein alles controleert wat je denkt, wie controleert dan jouw brein?

Win een duoticket voor “13” van William Boeva

Lochristinaar.com mag een gratis duoticket wegschenken met deze wedstrijdvraag: wat telt William Boeva dwangmatig? Om kans te maken stuurt u een mailtje, met het antwoord en uw voor- en familienaam, naar info@Lochristinaar.com. Hiervoor hebt u tijd tot zaterdag 11 maart om 16 uur. Wij spelen de naam en het mailadres van de winnaar(s) dan door aan Friends of Comedy en zij bezorgen het duoticket aan de gelukkige(n).
Veel succes!

 

Update 11 maart: Hartelijk dank voor de vele antwoorden. Een onschuldige hand trok Annelies Verdonck als winnares.
Aan alle anderen: vanaf morgen kan je tickets online kopen (zie artikel) en binnenkort geven we ook tickets weg voor de andere zaalshows. Blijven volgen!

William Boeva Lochristi - © Friends of Comedy

Scroll naar boven