‘Wie niet horen wil’, het nieuwste boek van Nicci French

We vliegen het nieuwe jaar in met een rasechte psychologische thriller van Nicci French. Laat je meevoeren met de wisselwerking tussen ratio en intuïtie om het moordraadsel op te lossen.

Het schrijversechtpaar Nicci Gerard en Sean French is bekend om zijn sterke en meeslepende psychologische thrillers.

Nicci Gerard en Sean French

‘Wie niet horen wil’ gaat over Tess; een jonge, sterke maar ook kwetsbare vrouw. Ze is pas gescheiden van Jason, de vader van haar driejarige dochtertje Poppy. Ze heeft een bemoeizuchtige buurman en een nieuwe vriend die ze nog niet helemaal vertrouwt. Als haar dochtertje Poppy een sombere tekening maakt van een poppetje dat van een toren valt, gaan er alarmbellen af bij mama Tess. Heeft Poppy iets traumatisch gezien of meegemaakt? Poppy heeft wel veel verbeelding, maar intuïtief gelooft Tess dat haar kind iets ergs heeft gezien. Zeker als er enkele dagen later echt een vrouw van een toren valt. De politie raakt niet verder met hun onderzoek. Tess probeert dan maar zelf het raadsel op te lossen. Gevolg is dat ze aan alles en iedereen begint te twijfelen. Maar wie is echt gevaarlijk?

Samen met Tess zoeken we de waarheid in dit menselijk kluwen. Met dit boek zet Nicci French je steevast op het verkeerde been in de zoektocht naar de moordenaar.

French. Nicci. 2021. Wie niet horen wil. Amsterdam. Nederlandse vertaling Ambo/Anthos uitgevers. 432 blz.

Scroll naar boven