Wintervonken schenkt 2.000 euro aan vzw Koester

De leden van VZW SC Reinaert mogen tevreden terugblikken op een alweer succesvolle editie van Wintervonken. Het publiek werd 4 uiteenlopende, maar steengoede, concerten beloofd. En die belofte werd zeker en vast ingelost!

Vier muzikale orgasmes

Op 8 oktober beet George Dylan de spits af gewapend met zijn akoestische gitaar en een engelenstem. De lat lag meteen hoog voor Ave de Barro dat op 12 november het publiek mocht verrassen met Mexicaanse klanken.
Na een korte rustpauze in december verwelkomden de Reinaertboys op 14 januari de pastelroze pop en gouden klassiekers van Arrow. De reeks van vier concerten werd afgesloten door D’enhugo die op 11 februari een mix bracht van hip hop en kleinkunst.

Het goede doel

Zoals elk jaar gaat de opbrengst van Wintervonken naar het goede doel. Eerder ontvingen reeds MOK uit Beervelde, Luein uit Lochristi en Voedselbanken Lochristi een cheque met de opbrengst hiervan. Dit jaar koos VZW SC Reinaert voor vzw Koester. Deze vzw werd in 2014 opgericht om financiële middelen in te zamelen ten voordele van kinderen en gezinnen die getroffen worden door kanker.

Cheque Reinaert Koester © Sofie De Coninck

Overhandiging van de cheque

Met terechte trots overhandigden Peter Vervaet, Rob Naudts en Erwin Van Damme op vrijdag 17 maart een mooie cheque van 2.000 € aan voorzitster Janine Stadeus, secretaris Gilberte Van Gelder en mede-oprichtster Marcella Droesbeke van Koester vzw Lochristi.

Wintervonken 2023-2024

Volgend seizoen komt er zeker en vast een vijfde editie van Wintervonken. Momenteel heeft VZW SC Reinaert de handen vol met de organisatie van het concert van Frank Vander Linden dat op 6 mei gepland is in zaal Uyttenhove. Wanneer dit achter de rug is, steken ze de koppen bijeen omtrent het hoe, wat, waar, wanneer en voor wie de volgende editie van Wintervonken zal plaatsvinden. Tickets voor Frank Vander Linden kosten 20 euro en kan u bestellen via Your-tickets (hier klikken). Zodra het programma voor Wintervonken 2023-2024 gekend is, verneemt u er vanzelfsprekend alles over via Lochristinaar.com.

Frank Vander Linden © Guy Kokken

(Foto' Frank Vander Linden © Guy Kokken)

Scroll naar boven