Zevene.i.ken tonen Kunst

Het wordt een groots opgevat privé-initiatief aan de Halve Dreef 11. “Zevene.i.ken tonen Kunst” is op touw gezet door architect/kunstenaar Geert Van Rysseghem, die in sombere tijden op het idee kwam om mensen coronaveilig te laten genieten van kunst in zijn privétuin.

Het is de eerste editie van een nagelnieuwe Kunsthappening in een private tuin waarin een 100 tal kunstwerken zullen tentoongesteld worden van 16 gerenommeerde Belgische kunstenaars, vergezeld van outdoor beleving.

Geert Van Rysseghem

“Even pauzeren op een tuinbank om weg te dromen in de fantasie van de kunstenaars en dit op een coronaveilige afstand van elkaar. Je kan er genieten van een heerlijke snack of een lekker glas wijn midden in een oase van rust.”

De werken variëren van monumentaal tot klein figuratief in verschillende disciplines. Als extra hebben ze twee outdoor belevingen uitgenodigd. In de tuin komen er verschillende gietijzeren banken met bijhorende bijzettafels. Er is een drankgelegenheid met bijhorend mogelijkheid om ook een kleine snack te genieten. Het recept komt uit het kookboek van Geert. De gasten krijgen bij aankoop het recept bovenop hun hapje. De toegang is gratis.

Waar? Kunsthappening met 6000 m² Beeldentuin – Halve Dreef 11 9080 Zeveneken

Informatie? https://zevenekentonenkunst.be/https://www.facebook.com/zeveneken.tonenkunst of ook via 0471 780 002- info@zevenekentonenkunst.be

Wanneer? Van 7 tot 22 augustus 2021 op vrijdagen en zaterdagen 14-19 – zondagen 10-19 uur.

Scroll naar boven